Menu
vorige | volgende

evenementenzaal - Oedelem

  • opdrachtgever: gemeente Beernem
  • opdracht: heraanleg markt en kerkplein Oedelem
  • datum: 2009-2013
  • gunning via selectieprocedure Open Oproep
  • in samenwerking met NuvolaB (It), MINT mobiliteitsstudies, UTIL struktuurstudies, IRTAS infrastructuur

foto's: Stijn Bollaert

uitbreiding van het Schepenhuys

Denieuwe uitbreiding bevindt zich grotendeels daar waar de bestaande bijgebouwen werden gesloopt. Bovendien bevindt ze zich grotendeels ondergronds. Enkel een bescheiden glazen volume doet dienst als toegangsgebouw. De lichtheid van het gebouw wil de kwaliteiten van het bestaande Schepenhuys maximaal onderlijnen. De achtergevel van het bestaande gebouw werd gerestaureerd na de sloop van de bijgebouwen.

Interesse om met ons samen te werken? Contacteer ons